Markt | Medisch

COMPLEXITEIT

Het gedrag van een kabelsysteem of -model waarvan de componenten op meerdere manieren op elkaar inwerken om één centrale topprestatie te verkrijgen.

BETROUWBAAR

Assemblies constant betrouwbaar in karakter en prestaties.

Medisch

Onze samengestelde draden en kabels, PTFE-buizen en platte flexibele kabels zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de medische markten, waaronder biocompatibiliteit, sterilisatie, antibacteriële eigenschappen en bestendigheid tegen gebruik door medisch personeel en patiënten. Capable biedt een breed scala aan micro coaxen en EMI oplossingen op dit gebied.

Platte flexibele kabels, Miniatuurdraden en -kabels, Picocoax, Slangen, Steriliseerbare, Antibacteriële en biocompatibele oplossingen

Expertise

Capable Micro Medical Connections biedt gespecialiseerde oplossingen op het gebied van ontwerp, engineering en productie van hoogwaardige kabels op maat voor medische en industriële toepassingen.

Wij hanteren een creatieve aanpak bij de ontwikkeling van producten en bieden technische oplossingen voor hoogwaardige producten.

Onze expertisegebieden omvatten:

  • Fijndraads kabelmontage tot AWG 42
  • Industriële en medische kabels en fysiologische elektroden
  • Hoge en lage volumes
  • Afgeschermde en storingsvrije (low-noise) kabelassemblages
  • (Over)molden van connectoren en kabels
  • OEM-etikettering en verpakking

Op maat gemaakte eeg-mutsen, kabelbomen, assemblage van connectoren, verwerking van fijne draden, solderen van fijne draden, stift- en staafelektroden, fysiologische recorders en meer.

EMG, EEG, NCS, GSR, IOM, EP, Tremor, Neuro, Bio-feedback elektroden, Neuro-feedback elektroden, ruisarme kabels, ruisonderdrukkende elektroden, gegoten zilveren EEG elektroden, MFI EEG hoofdkapjes, Tremorsensoren, spierstimulatie, evoked potential opnames.

Maak kennis met de nieuwe standaard voor EEG-caps over de hele wereld

capable micro medical connections

Voldoet aan de hoogste eisen in neurofysiologie

De BrainWave EEG-headcap is ontworpen voor gebruik in elke professionele omgeving en is geschikt voor vele opname-uitdagingen. Dankzij innovatieve technologie en exclusief gebruik van hoogwaardige materialen voldoet de EEG-muts zelfs aan de hoogste eisen van de neurofysiologie. U krijgt de beste signaalresultaten en het gebruiksgemak dat vandaag beschikbaar is.

BrainWave headcaps worden geleverd met 1,8 meter eersteklas MFI-kabel en een breed scala aan connectoren voor elk EEG-opnamesysteem. Dankzij de moeiteloze toepassing is de kap in slechts enkele minuten operationeel.

MFI, een merk van Capable Micro Medical Connections is een ISO 13485 gecertificeerd bedrijf, met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerp, de engineering en de productie van high-end miniatuur kabelbomen, molding en fijndraadsolderen.

Contact us

Do you have any questions or do you want to start your own project?
Please contact our sales and engineering team by e-mail or phone

Contact us

Do you have any questions or do you want to start your own project?

Please contact our sales and engineering team by e-mail or phone