Over Capable

Elke organisatie is slechts zo goed als haar mensen…

En we hebben geweldige mensen

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1988 hebben alle leden van het Capable-team hier gewerkt omdat ze dat wilden, niet omdat het moest. Iedereen heeft een duidelijk inzicht in zijn rol en hoe hij bijdraagt aan iets groters – de tevredenheid van onze klanten. Met onze unieke geschiedenis en erfgoed zijn wij het best geplaatst om gespecialiseerd advies te geven en creatieve oplossingen te bieden voor de meest complexe uitdagingen.

Ons enthousiaste en toegewijde team

Elke uitdaging is uniek en geen twee vragen zijn hetzelfde. Daarom is er een toegewijd team nodig om een oplossing te bedenken, een volledig functionerend prototype te maken en vervolgens de uiteindelijke volledig geassembleerde producten te vervaardigen als antwoord op elk verzoek van de klant. Bij Capable is ieder lid van ons team even belangrijk – zonder een gezonde balans van denkers, ontwikkelaars en makers zouden we gewoonweg niet efficiënt kunnen werken en onze klanten uitstekende kwaliteit kunnen leveren.

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Voor een carrière bij Capable, e-mail ons nu

Account Manager

Breda, Nederland

Senior Product Engineer

Heerlen, Nederland

Customer Support

Breda, Nederland

Supply Chain Planner / Customer support

Breda, Nederland

VISIE

Wij brengen leven aan ideeën en ideeën tot leven.

Hoe? Via onze connectiviteitsoplossingen. Wij maken de verbinding tussen twee voorheen niet met elkaar verbonden objecten, zodat ze kunnen communiceren en samenwerken. Dit levert kennis op voor de eindgebruiker. Zonder Capable die deze verbindingen tot stand brengt zijn de twee items nutteloos, alleen en niet functionerend.

We laten ze samen communiceren.
Dat brengt ze tot leven.

MISSIE

Het is onze missie om uw wereld te verbinden.

Wij worden wereldwijd de voorkeurspartner binnen onze bedrijfssegmenten omdat wij unieke, klantgerichte connectiviteitsoplossingen creëren. Wij zullen onze missie verwezenlijken door een duidelijke en open dialoog te blijven voeren met onze klanten, leveranciers en andere zakenpartners. Communicatie is de sleutel tot connectiviteit. Wij zullen altijd onze unieke inzichten en kennis delen en tegelijkertijd best case practices omarmen met een duidelijk begrip van onze rol in het leveren van toekomstbestendige oplossingen aan onze klanten.

NETWERK

Of dat nu is door het menselijke contact met onze klanten en partners of door het zoeken naar de allerbeste materialen en componenten die twee werelden met elkaar verbinden.

Wij beschikken over een ongeëvenaard wereldwijd netwerk dat ons helpt de allerbeste resultaten te behalen. Wij investeren actief in het identificeren en opleiden van toekomstige specialisten, zodat wij ons bereik en onze talentenbasis kunnen blijven uitbreiden. Ons uitgebreide netwerk van kennispartners en gespecialiseerde materiaalfabrikanten opereert wereldwijd en met een grenzeloze blik op de wereld. Het gebruik van de bekendste methoden garandeert ons de beste resultaten. In een snelle wereld zijn we er trots op dat we onze activiteiten buiten ons thuisland Nederland hebben uitgebreid met faciliteiten in China en Polen, waar we keer op keer uitstekende kwaliteit en ongeëvenaarde efficiëntie leveren.

Wij zijn al meer dan 30 jaar een voorkeurspartner van Axon’ Cable.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je je eigen project starten met ons?
Neem dan contact op met ons verkoop en engineering team via e-mail of telefonisch

Neem contact op

Heb je vragen of wil je je eigen project starten met ons?

Neem dan contact op met ons verkoop en engineering team via e-mail of telefonisch