Assemblage

Maatwerk montage
van speciale kabels en
kabelaans­luitoplos­singen

Assemblage

Maatwerk montage
van speciale kabels en
kabelaans­luitoplos­singen

Maatwerk assemblage van speciaal kabels en kabel­verbin­dingsoplos­singen voor OEM-klanten wereld­wijd.

De klantspe­cifieke bekabeling en bekabelings­oplossingen van CCG worden steeds diverser en individueler. Vanaf het eerste speciale verzoek tot logistiek en after sales. Gedurende het hele proces hebben we een expert als aanspreekpunt paraat om de nodige kennis met onze klanten te delen.

Onze connectivi­teitsoplos­singen leggen de link tussen twee, voorheen niet-verbonden, objecten zodat ze kunnen communiceren en samenwerken in een hightech omgevingen met extreme omstan­digheden zoals extreme temperaturen, hoge (elektronische) krachten en druk.

Het uitgebreide assortiment klant­specifieke kabel­assemblages van CCG varieert van eenvoudige geprinte lijnen, complexe bedrading voor automotive systemen, coaxkabels, lintkabels, ronde kabels, netwerkkabels en stroomkabels tot speciaal aangepaste kabelsets zoals resolverkabels, motorkabels, kabels voor medische technologie, kabels voor speciale besturingen en speciale klanten­oplossingen.

Onze assemblage partners

Neem contact met ons op

Nederland

België

Onze andere Business Units

PRODUCTIE

Fabricage van flexibele laagspanningskabels voor industriële toepassingen. De geavanceerde technologie en een klantgericht kwaliteitscontroleproces hebben het vertrouwen gewonnen.

DISTRIBUTIE

Wereldwijde distributie van een breed assortiment speciaal kabels en kabelaccessoires naar OEM-klanten en groothandels vanuit verschillende locaties in Duitsland, Nederland, België, Italië, Polen en China.