Er is maar één naam
om verbinding mee te maken, Capable

Wij ontwikkelen klantspecifieke speciale kabels en connectoren als ook systemen voor een grote verscheidenheid aan toepassingen in hightech omgevingen

Er is maar één naam om verbinding mee te maken, Capable

Wij ontwikkelen klantspecifieke speciale kabels en connectoren als ook systemen voor een grote verscheidenheid aan toepassingen in hightech omgevingen

Wat we doen


Hoogwaardige interconnecties

Onze connectiviteitsoplossingen maken de verbinding tussen twee voorheen niet verbonden voorwerpen, zodat ze kunnen communiceren en samenwerken – in de meest hightech omgevingen en onder extreme omstandigheden zoals temperaturen, (elektronische) krachten en druk.


Op maat ontworpen bekabeling en assemblies

De verzoeken van klanten worden steeds diverser en veeleisender. Vanaf een eerste speciale vraag tot en met het logistieke proces en de after sales. Bij elk menselijk contactpunt tijdens het hele proces hebben we een expert die bereid is de nodige kennis te delen.


Haalbaarheidsstudies

Capable is de hightech kennispartner in bekabeling, connectoren en assemblage oplossingen. Onze technische ingenieurs verzorgen voor onze klanten de meest complexe en gedetailleerde haalbaarheidsstudies. Dit om een doordachte voorbereiding en het allerbeste eindproduct te garanderen.


Oplossingsgerichte (re-) engineering

Als uw interconnectieproject of -uitdaging een totale herziening in alle mogelijke details behoeft, laat het Capable dan vroegtijdig weten. Wij zijn ingenieurs met een passie voor het ontwikkelen van de beste oplossing vanaf de geleider tot een volledig werkend systeem.


Diagnose en opleiding ter plaatse

Kennis zit diep bij Capable. Dit is waar wij meer waarde toevoegen dan onze concurrenten. Vooral onze ECSS en IPC geschoolde professionals. Zowel vanuit ons hoofdkantoor in Nederland als met wereldwijde klanten en relaties.

HOE DOEN WE HET?

Het team van Capable ziet speciale eisen van klanten altijd als unieke kansen om nieuwe, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen te creëren die hen in staat stellen te profiteren van de beste en meest betrouwbare producten op de markt.

Van speciale vraag tot aangepast product

  • stap 1 Voorbereiding
  • stap 2 Engineering

  • stap 3 Planning

  • stap 4 Sourcing

  • stap 5 Prototyping en productie

  • stap 6 Logistiek en ondersteuning

Onze markten

Onze klanten komen uit alle lagen van de bevolking, van de ongelooflijke wereld van animatie tot luchtvaart, ruimtevaart en defensie tot levensreddende medische apparatuur en alles daartussenin. Omdat we in zo’n prachtige en uitdagende diverse wereld opereren, erkennen we dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn in de mensen met wie we communiceren, en daarom begrijpen we de kracht van menselijke verbindingen.

Onze klanten komen uit alle lagen van de bevolking, van de ongelooflijke wereld van animatie tot luchtvaart, ruimtevaart en defensie tot levensreddende medische apparatuur en alles daartussenin.

Omdat we in zo’n prachtige en uitdagende diverse wereld opereren, erkennen we dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn in de mensen met wie we communiceren, en daarom begrijpen we de kracht van menselijke verbindingen.

AERONAUTICS

AUTOMOTIVE &
AGRITECH

INDUSTRIEEL

MEDISCH

Contact us

Do you have any questions or do you want to start your own project?
Please contact our sales and engineering team by e-mail or phone

Contact us

Do you have any questions or do you want to start your own project?

Please contact our sales and engineering team by e-mail or phone