Wat we doen

Wij ontwikkelen klantspecifieke speciale kabels en connectoren en systemen voor een grote verscheidenheid aan toepassingen in hightech omgevingen.

Wat we doen


Hoogwaardige interconnecties

Onze connectiviteitsoplossingen maken de verbinding tussen twee voorheen niet verbonden voorwerpen, zodat ze kunnen communiceren en samenwerken – in de meest hightech omgevingen en onder extreme omstandigheden zoals temperaturen, (elektronische) krachten en druk.


Op maat ontworpen bekabeling en assemblies

De verzoeken van klanten worden steeds diverser en veeleisender. Vanaf een eerste speciale vraag tot en met het logistieke proces en de after sales. Bij elk menselijk contactpunt tijdens het hele proces hebben we een expert die bereid is de nodige kennis te delen.


Haalbaarheidsstudies

Capable is de hightech kennispartner in bekabeling, connectoren en assemblage oplossingen. Onze technische ingenieurs verzorgen voor onze klanten de meest complexe en gedetailleerde haalbaarheidsstudies. Dit om een doordachte voorbereiding en het allerbeste eindproduct te garanderen.


Oplossingsgerichte (re-) engineering

Als uw interconnectieproject of -uitdaging een totale herziening in alle mogelijke details behoeft, laat het Capable dan vroegtijdig weten. Wij zijn ingenieurs met een passie voor het ontwikkelen van de beste oplossing voor de kale geleider tot een volledig werkend systeem.


Diagnose en opleiding ter plaatse

Kennis zit diep bij Capable. Dit is waar wij meer waarde toevoegen dan onze concurrenten. Vooral onze ECSS en IPC geschoolde professionals. Zowel vanuit ons hoofdkantoor in Nederland als met wereldwijde klanten en relaties.

De visie van Capable is om leven te brengen
aan ideeën en ideeën tot leven – hoe?

Via onze connectiviteitsoplossingen. Wij maken de verbinding tussen twee voorheen niet met elkaar verbonden objecten, zodat ze kunnen communiceren en samenwerken. Dit levert kennis op voor de eindgebruiker. Zonder Capable die deze verbindingen tot stand brengt zijn de twee items nutteloos, alleen en niet functionerend.
We laten ze samen communiceren. Dat brengt ze tot leven.

UL-GECERTIFICEERDE KABELBOMEN (ZPFW2 & -8)

Capable produceert kabelbomen volgens UL Standard Wiring Harness “category ZPFW2 (US)” en “ZPFW8 (Canada) en versterkt daarmee zijn positie als preferente wereldwijde partner voor klantgerichte connectiviteitsoplossingen.

Wanneer kabelbomen worden geproduceerd als onderdeel van een eindproduct voor de Noord-Amerikaanse en Canadese markt, is een UL-gecertificeerde kabelboom noodzakelijk. Met deze UL-certificering garandeert Capable de traceerbaarheid van de afzonderlijke componenten van de assembly.

Underwriter Laboratories Inc. (UL), een onafhankelijke Amerikaanse test- en certificeringsinstantie, bevestigt het gebruik van de materialen en documenten die de eindklant nodig heeft volgens de UL-certificering voor “Wiring Harness” acc. aan ZPFW2 en ZPFW8. In de databank van de fabrikant(www.ul.com) staat Capable BV onder dossiernummer E513515 vermeld als gekwalificeerde fabrikant.

De eisen voor UL-gecertificeerde kabelbomen worden elke drie maanden door externe audits gecontroleerd om de hoge eisen van de UL-normen te garanderen.

Op verzoek kan Capable BV uw kabelboomproducten vervaardigen volgens UL Wiring Harnesses ZPFW2 en ZPFW8.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je je eigen project starten met ons?
Neem dan contact op met ons verkoop en engineering team via e-mail of telefonisch

Neem contact op

Heb je vragen of wil je je eigen project starten met ons?

Neem dan contact op met ons verkoop en engineering team via e-mail of telefonisch