We zitten allemaal op één golf­lengte.
golflengte.

Specialist in klant­gerichte oplos­singen.

We zitten allemaal op één golf­lengte.
golflengte.

Specialist in klantgerichte oplossingen.

Kabel experts sinds 1933.

Onze Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics, bundelt de kennis en ervaring van verschillende succesvolle bedrijven in de kabel- en CONNECTivity-industrie. Een van de eerste bedrijven begon zijn activiteiten in de kabelbusiness al in 1933. Als Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics, zijn we gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Italië, Polen, Frankrijk, China en de VS en produceren, verkopen en assembleren speciale kabels, kabelbomen en accessoires.

Het bedrijf CAPABLE

Meer informatie over de ondernemingsgroep

Capable

Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics.

ALGEMEEN

Richtlijnen voor onze handel.

WAARDE SYSTEM
Wat we bijzonder waarderen

Onze CCG-kernwaarden zijn belangrijk voor ons. Daarom hebben we het stevig verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Zij bieden niet alleen onze medewerkers, maar ook onze klanten en zakenpartners een grote toegevoegde waarde.

GEDRAGSCODE
We zitten allemaal op dezelfde golflengte.

Wij creëren verbindingen. Ook onder mensen. Onze CCG-gedragscode beschrijft de basisgedragsregels en garandeert u dat we ons te allen tijde aan onze waarden zullen houden.

DUURZAAMHEID
Wij werken met een gerust geweten.

Welke effecten heeft ons ondernemend handelen op onze leefomgeving? Welke wereld laten we achter voor de generaties na ons? We hebben het onderwerp ‘duurzaamheid’ stevig verankerd in onze bedrijfsrichtlijnen. Het zorgvuldige gebruik van hulpbronnen maakt deel uit van ons zelfbeeld.

Beheer van CAPABLE

Ontmoet onze
management team.

Onze bedrijfsgeschiedenis

Tientallen jaren ervaring in ontwerp en toepassingstechniek, gekoppeld aan een uitgesproken kwaliteits- en milieubewustzijn, geven onze klanten de zekerheid van innovatieve en hoogwaardige producten die aan de hoogste eisen voldoen.

CAPABLE in Nederland en België


Leer onze twee locaties kennen

Capabele kaart van de Benelux