Kennis, kunde en klantgericht.
De basis van ons succes.

Kabels, speciale kabels,
Connectiviteit en accessoires.

Kennis, kunde en klantgericht.
De basis van ons succes.

kabels, speciale kabels, connectiviteit en toebehoren.

OVER ONS

De Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics, is opgericht in 2019 en verenigt de beste specialisten in de productie, assemblage en distributie van speciaal kabels en connectiviteit oplossingen op de internationale markt. We kunnen terugkijken op gezamenlijk meer dan 200 jaar geschiedenis.

UW CARRIÈRE MET CAPABLE

Je toekomstige collega’s vormen een betrokken en dynamisch team. We werken in een professionele en innovatieve omgeving waarin iedereen zijn eigen en team ambitie nastreeft.

Wij bieden deskundige kennis voor veilige en betrouwbare verbindingen.

Vanuit 2 locaties (Benthuizen en St. Niklaas) zorgen de CCG Benelux distributie partners, Jobarco en Pantaflex, voor dé connectiviteits oplossingen in de Benelux. Samen met het TKD portfolio bieden Jobarco en Pantaflex een compleet assortiment aan kabels, accessoires en assemblages op maat binnen 24 uur in de Benelux.

Lees meer


Over ons, Capable

ALGEMEEN

Lees ook meer over de interessante details van ons bedrijf

DUURZAAMHEID
Werken met een zuiver geweten

We besteden veel aandacht aan de effecten van ondernemen op de natuurlijke leefomgeving – en daarmee op het klimaat en het milieu. Het zorgvuldige gebruik van hulpbronnen maakt deel uit van ons zelfbeeld.

CAPABLE
Meer over de Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics.

Dankzij de jarenlange ervaring en kennis binnen het Duitse team, evenals aanvullende productlijnen van de internationale groep, begint een nieuw hoofdstuk in ons bedrijf.

CERTIFICATEN
Gegarandeerde kwaliteit

Wij zijn er trots op internationaal erkende ISO9001- en AS9100-certificaten te dragen. Exploitanten zijn IPC- en ECSS-gecertificeerd, niet omdat het moet, maar omdat wij het onze plicht vinden.

CAPABLE wereldwijd
Leer onze
locaties kennen!

Unsere TKD | CCG Standorte in aller Welt